Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στην 4η Φάση του Κυπέλλου η Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 0-2

Ποδαρικό με το… δεξί έκανε η Κηφισιά στη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 0-2 και πήρε το εισιτήριο για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έδειξαν από νωρίς πόσο καλά είχαν δουλέψει για αυτό το παιχνίδι, αλλά και πόσο ήθελαν τη νίκη, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού. Με πολύ καλές συνεργασίες, εξαιρετική αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση βρήκαν δύο γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο) και έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 39′ χάρη στο αυτογκόλ του Κώστα Τσαμούρη (μετά από σέντρα του Μαντί Ταλάλ) και έκανε δύο τα τέρματά της στο 64′ με τον Ανδρέα Τεττέι.

Στην 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Ιεράπετρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τάτσης): Σόρτσαν, Λούι (56′ Ερέρα (84′ Ράιτ), Κοροβέσης (56′ Οντόνε), Τσελεπίδης, Τσαμούρης (76′ Μωραΐτης), Ντομίνγκες, Φατιόν, Λούσινγκερ (56′ Χαλίμι), Παπαγεωργίου, Εσπάνια, Σίγκεβιτς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Να, Νοικοκυράκης, Πέιος (56′ Παυλάκης), Παπασάββας, Ταλάλ (69′ Πρίτσας), Κουιρουκίδης (87′ Παναγιώτου), Τεττέι.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ