Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΣΟΝΦ: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη επιτυχία για τον  ΣΟΝΦ η  πρόκρισή του στα προημιτελικά του 40ου Ομαδικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κέρδισε επάξια τη θέση της στους 8 του  Πανελλήνιου Ομαδικού Κυπέλλου, επικρατώντας 2,5-1,5  της Λ.Π. Φλώρινας.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ο ΣΟΝΦ προκρίνεται στους 8 της πανελλήνιας φάσης και μάλιστα σε μία ιδιάζουσα χρονιά, καθώς φέτος είναι και η μόνη αθηναϊκή ομάδα που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την τελική φάση της διοργάνωσης!

Στην φάση των 16, που διεξήχθη υβριδικά την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο ΣΟΝΦ αντιμετώπισε τον Λ.Π. Φλώρινας. Στην πρώτη σκακιέρα, ο Γιώργος Καλογριδάκης επικράτησε εύκολα του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη, ανοίγοντας το σκορ υπέρ της ομάδας μας. Στη δεύτερη σκακιέρα, ο Θοδωρής Καλογριδάκης, σε μία δύσκολη παρτίδα γεμάτη ανατροπές, κέρδισε τον Οδυσσέα Κεσίδη. Στην τρίτη, ο Νίκος Μπαλάσκας έφερε ισοπαλία με τον Ιλαρίονα Δορφάνη και στην τέταρτη σκακιέρα, ο Νίκος Δεληγιάννης ηττήθηκε από τον Λάζαρο Γυμνόπουλο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ: https://chess-results.com/tnr649679.aspx?lan=1&art=3

Η φάση των προημιτελικών, των ημιτελικών και του τελικού θα διεξαχθούν στις 18-19 Αυγούστου 2022 στην Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των ομάδων ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας, ΣΟ Καβάλας, Ευβοϊκή ΕΣ,  “Ιππότης” Ρόδου, ΕΣ Θεσσαλονίκης, ΣΕ Βόλου, ΝΕ Πατρών και ΣΑ Χανίων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ