Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σάμπα το χειμώνα στη Βραζιλία

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα καλύτερά της ρούχα έβαλε στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλου ποδοσφαίρου η Εθνική μας ομάδα που επιβλήθηκε σε διπλές αναμετρήσεις της Ρουμανίας και το καλοκαίρι που έρχεται θα βρεθεί στην Βραζιλία που δικαιωματικά για πολλούς θεωρείται αληθινή πατρίδα του αθλήματος καθώς η μπάλα λατρευόταν ανέκαθεν σαν Θεά. Βέβαια εκεί τον Ιούνιο θα είναι χειμώνας καθώς η μεγάλη χώρα της Νοτίου Αμερικής βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο χωρίς βέβαια το γεγονός αυτό να χαλάει τη διάθεση των διεθνών μας αλλά και όσων θα βρεθούν εκεί αυτή την εποχή του χρόνου.

Τώρα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου του μήνα οι άνθρωποι της γαλανόλευκης με πρώτο τον Ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος όπως και όλοι οι Ελληνες περιμένουν την κλήρωση που θα γίνει στην Μπαϊα της Βραζιλίας με τις 32 ομάδες που πέρασαν να έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ.
Από το γκρουπ των επικεφαλής η Ελλάδα προτιμάει την Ελβετία, από το δεύτερο θέλει να αποφύγει το Μεξικό και από το τρίτο Γαλλία και Χιλή. Βέβαια, όπως λέει ένα παλιό τραγούδι, τα όνειρα κοστίζουν ακριβά αλλά σημασία για εμάς έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Τα παιχνίδια στην πρώτη φάση των ομίλων θα γίνονται στις 7 στις 10 και στις 11 το βράδυ αλλά και μεταμεσονύχτια στις 1 και στις 4 το πρωϊ. Στη φάση των 16 και των προημιτελικών θα γίνουν στις 7 και στις 11, οι ημιτελικοί στις 11 και ο τελικός στις 10 το βράδυ. Το παγκόσμιο ραντεβού του ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ