Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ρακέτες με μετάλλια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπουδαίες διακρίσεις πέτυχαν μαθητές από τον Δήμο Αμαρουσίου που παρακολουθούν μαθήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου και έλαβαν μέρος στο μαθητικό τουρνουά που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά. Τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την προτροπή και την καθοδήγηση του προπονητή τους Χρήστου Λεγάντη, οι αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου αναμετρήθηκαν με αντιπάλους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από σχολεία από όλη την Αττική. Επί συνόλου 180 μαθητών διακρίσεις έλαβαν, αναλυτικά:

Στις πρώτες τρεις τάξεις του Δημοτικού, στην κατηγορία αγόρια, ο Γιώργος Μπενίσης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία κορίτσια η Νάγια Φωτεινού το χρυσό μετάλλιο, η Αναστασία Μπενίση το αργυρό, η Λυδία Πακίδη, το χάλκινο μετάλλιο. Όλοι οι επιτυχόντες είναι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. Στις τρεις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού, στην κατηγορία κορίτσια η Διονυσία Φωτεινού κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο, Μυρτώ Πακίδη, το αργυρό μετάλλιο, επίσης, και οι δύο από 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, και η Αργυρώ Μανδήλη, μαθήτρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο. Στο Λύκειο ο μαθητής του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου Γιάννης Κρόιτορ, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και ο μαθητής του 3ου Λυκείου Αμαρουσίου Νίκος Τσονάκης, το χάλκινο μετάλλιο. Με την ευκαιρία των διακρίσεων των παιδιών στο μαθητικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους αλλά και στον προπονητή τους για την πίστη του στις δυνατότητές τους και την παρότρυνσή τους να λάβουν μέρος στην αθλητική διοργάνωση. “Κάθε επιτυχία των παιδιών μας στον αθλητισμό, ένα υγιές πεδίο δραστηριοποίησης και κοινωνικοποίησης για τους νέους της πόλης μας, αποτελεί για όλους εμάς ιδιαίτερη ικανοποίηση. Επιθυμία μας είναι ο αθλητισμός να συνεχίσει να ανθεί στο Μαρούσι και τα παιδιά μας να εξακολουθήσουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις διακρίσεις τους σε κάθε μικρή και μεγάλη διοργάνωση”. 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ