Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πύρινη …μεταγραφική λαίλαπα στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Στην Κηφισιά φαίνεται οι άνθρωποι της διοίκησης πήραν μία απόφαση: Φέτος η ομάδα θα ανέβει. Μα πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει έως τώρα ο σύλλογος των Βορείων προαστίων. Δεν είναι όμως μόνο οι νέοι παίκτες που έρχονται στην ομάδα, αλλά και οι παλιοί που μένουν.
Την αρχή έκανε ο μεγάλος σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Βέρμπης, που επέλεξε να παραμείνει στους Κηφισιώτες, μια επιλογή που έκανε και ο Θανάσης Τεγούσης. Ο 28χρονος μέσος ξεχώρισε την χρονιά που πέρασε με την εμπειρία του και τον τρόπο παιχνιδιού του και θα είναι και για την επόμενη σεζόν ένα όπλο στην φαρέτρα του Δημήτρη Παπασπύρου.
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τις προσθήκες ο σύλλογος των Βορίων προαστίων ξεκίνησε με τον 31 ετών αμυντικό Γιώργο Καρακώστα. Ο έμπειρος αμυντικός που μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στη Football League με γεμάτες χρονιές σε Λάρισα, Καλλονή, Δόξα Δράμας, Εθνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό και ΑΟ Πεύκης. Αξίζει να σημειώσουμε πως την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αλίμου.
Εν συνεχεία, η Κηφισιά απέκτησε και δύο εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες που θα είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι στην άκρη της άμυνας. Ο λόγος για τους Ηλία Ρόπα και Δημήτρη Αλεξανδρόπουλο. Οι δύο παίκτες είναι 20 χρονών αγωνίζονται ως αριστερό και δεξί μπακ αντίστοιχα και την περσινή χρονιά πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα Κ-20 του Πανιωνίου από όπου και αποκτήθηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο παίκτες ήταν και στις λίστες αρκετών ατζέντηδων για κάποια μεγάλη μεταγραφή, ενώ και από τον Πανιώνιο είχαν ξεχωρίσει το ταλέντο τους και τους ετοίμαζαν σιγά-σιγά για το μεγάλο βήμα.
Μέσα σε όλους αυτούς ήρθε να προστεθεί και ο διεθνής τερματοφύλακας με την Εθνική Νέων Νίκoς Καλδέλης. τα προηγούμενα χρόνια είχε περάσει από Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Φωστήρα και Εθνικό Αστέρα, ενώ τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόταν την εστία του Αστέρα Βάρης. 

“Χτύπημα” με Καραδέμητρο
Τέλος οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα μεγάλο «μπαμ», αφού απέκτησαν τον Δημήτρη Καραδέμητρο, ο οποίος έχει να επιδείξει γεμάτες σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο με αρκετές ομάδες. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, στη άνοδο της Κέρκυρας στη Super League την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, ενώ έχει πλούσια εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες με 2 συμμετοχές στη Super League, 138 στη Football league (Β εθνική) και 82 στη Γ’ εθνική. Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται για τα χρώματα του Απόλλων Σμύρνης στον οποίο μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2015 για τρίτη φορά στη καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ