Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Γραφείο Άθλησης και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τα τμήματα κολύμβησης των Αθλητικών Συλλόγων (Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ ΜΙΛΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ) θα υλοποιήσουν και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 3 έως 12 ετών, τα οποία θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες Δημοτών ή Κατοίκων του Δήμου Νέας Σμύρνης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Γραφείο Άθλησης (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νέας Σμύρνης, Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης, τηλ.2109333667, εσωτ. 100,101,125).
Ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00 -13.00. Αιτήσεις εκπρόθεσμες δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαιολογητικά
1. Αίτηση (δίδεται από την υπηρεσία)
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
3. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας Οικ. Έτους 2015
4. Αποδεικτικό Μόνιμης Κατοικίας (ΔΕΚΟ όχι κινητής τηλεφωνίας). Το αποδεικτικό Μόνιμης κατοικίας θα προσκομίζεται μόνο από τους Κατοίκους, όχι από τους Δημότες.
5. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (Αιτούντα).
6. Ιατρική Βεβαίωση του παιδιού από την οποία να προκύπτει ότι μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης.
7. Βεβαίωση Ανεργίας (εφόσον υπάρχει άνεργος στην οικογένεια).
8. Επιπρόσθετα δικαιολογητικά που εντάσσονται στα κοινωνικά κριτήρια εφόσον υπάρχουν όπως (Αναπηρία, Μονογονεϊκή οικογένεια, κτλ).
9. Μία μικρή φωτογραφία

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βασικό κριτήριο επιλογής των παιδιών θα είναι το οικογενειακό εισόδημα σε συνδυασμό με των αριθμό μελών της οικογένειας. Τα παιδιά που ήταν ωφελούμενα από το πρόγραμμα για Δύο Περιόδους από την έναρξη του, θα αξιολογηθούν ξεχωριστά.
Η επιλογή τους για την Τρίτη περίοδο θα γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια και θα καλύπτουν έως 30% των θέσεων όλων των δικαιούχων. Δεδομένου ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση κολύμβησης η οποία σε δύο περιόδους θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί.
Επίσης όποιο παιδί επιλεγεί και δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα, θα πρέπει ο κηδεμόνας του να επιστρέψει την κάρτα του, στο Γραφείο Άθλησης ώστε να δοθεί στους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που δεν ειδοποιήσει την υπηρεσία μας ο κηδεμόνας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο δικαιούχος θα αποκλείεται από το πρόγραμμα οριστικά.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ