Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρωταθλητής στην Αθήνα ο Ηλυσιακός

Δημοσιεύθηκε

στις

Επικράτησε με 0 – 1 εκτός έδρας του Χαϊδαρίου

Σε ένα ελεύθερο ματς όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος, ο Ηλυσιακός νίκησε 1-0 εκτός έδρας το Χαϊδάρι και κατέκτησε την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου.

Έτσι, και οι δύο ομάδες ετοιμάζονται πλέον για τα μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων Ενώσεων, στα οποία θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Ηλυσιακός ήταν ανώτερος σε όλο το ματς και έφτασε δίκαια στη νίκη, ενώ το Χαϊδάρι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και έκανε τη δική του προσπάθεια…

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους στο 5′ όταν ο Μάκρας σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μπαλασάκης μπλόκαρε. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 12′ όταν ο Γαλημίτης βγήκε μόνος με τον Καλαματιανό, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια. Στο 14′ το σουτ του Μαρίνου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 38′ ο Καλαματιανός απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λέκκα.

Στο 48′ το σουτ του Τσέργα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 52′ άνοιξε το σκορ. Ο Λέκκας από το ύψος της περιοχής σούταρε και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας κάνοντας το 0-1. Στη συνέχεια ο Ηλυσιακός διαχειρίστηκε το προβάδισμα του, ενώ στο 75′ άγγιξε το 2ο γκολ όταν ο Καλαματιανός έδιωξε δύσκολα το διαγώνιο πλασέ του Μαρίνου.

Μετά τη λήξη ακολούθησε μίνι γιορτή με απονομές και στις δύο ομάδες.

ΧΑΪΔΆΡΙ: Καλαματιανός, Βλαχόπουλος, Καλογερόπουλος (55′ Παπαδόπουλος), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος, Κατσάρας (72′ Μπιταξής), Γιαννακόπουλος (72′ Πολυκρέτης), Καμπεράι, Μάκρας (65′ Γκρέμπι), Αποστολόπουλος, Τζανιδάκης (55′ Χλωρός).

ΗΛΥΣΙΑΚΌΣ: Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος (88′ Τσαραούσης), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (80′ Νικολόπουλος), Τσέργας, Γαλημίτης (68′ Σινομάτι), Μαρίνου (88′ Ανχελ), Λέκκας.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ