Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Β’ ΕΠΣΑ: Προεπισκόπηση της 9ης αγωνιστικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ  θα γίνει αύριο η αρχή της 9ης αγωνιστικής και το ενδιαφέρον για τις θέσεις τις κορυφής είναι μεγάλο, αφού και στους τρεις ομίλους αρκετές ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν αρκετές ομάδες που ψάχνουν βαθμούς για να μην αποφύγουν τα σενάρια υποβιβασμού.

Αναζητούν νίκες για τη συνέχεια
Στον πρώτο όμιλο θα γίνουν δύο αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά είναι αυτή του Πέρα Κλουμπ με την Κοψαχείλα και της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με την Ανθούπολη. Οι δύο αγώνες θα γίνουν αύριο στις 15:00. Την Κυριακή στις 09:45 το πρωί στο γήπεδο του Ηφαίστου ο Ηρακλής Περιστερίου θα φιλοξενήσει τον Κενταυρο Βριλησσίων. Εν συνεχεία ο Αστέρας Εξαρχείων θα παίξει με την Λυκόβρυση στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Στις 15:00 το μεσημέρι ο Άρης Πετρούπολης παίζει με το Καλαμάκι ενώ την ίδια ώρα τα πρωτοπόρα της κατηγορίας Μελίσσια με 13 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά φιλοξενούν τον ΑΟ Ν Αργυρούπολης με μοναδικό σκοπό την νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή του ομίλου. Τέλος τα Ιλίσια 2004 θα αντιμετωπίσουν τον Κολωνό στο Γουδή, ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας Άγιος Δημήτριος με 16 βαθμούς θα βρει απέναντι του τους Αμπελόκηπους οι οποίοι παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, αφού βρίσκονται στην 13η θέση με 7 βαθμούς.

Κρίσιμα ματς για την …ουρά

Στον δεύτερο όμιλο της κατηγορίας τώρα, αύριο θα παίξουν ο Άτταλος με τον Κρόνο Αθηνών και ο Παράδεισος με τον Παπάγο. Αύριο ο ουραγός Ακάδημος, ο οποίος έχει -6 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν από την περίοδο 2014-2015 επειδή αποχώρησε από το πρωτάθλημα, θα περιμένει εντός έδρας την Χρυσούπολη με τους φιλοξενούμενους να δίνουν μάχη για την παραμονή, μιας και οι δύο ομάδες είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αύριο ο Άρης Χολαργού θα παίξει με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Οι Φαληριώτες είναι δεύτεροι με 19 βαθμούς όσους έχουν και τα πρωτοπόρα Πετράλωνα που παίζουν στο Ρουφ με το Κουκάκι. Τέλος, ο Φοίνικας Περιστερίου θα αναμετρηθεί με την Τερψιθέα για το ποιος θα πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς για την παραμονή, ενώ την αυλαία της αγωνιστικής ρίχνουν οι αναμετρήσεις των Άμιλλα Περιστερίου – ΓΣ Καισαριανής και Αρμενική – ΠΑΣ Γαλατσίου.

Στον Ταύρο το παιχνίδι της αγωνιστικής
Στον τρίτο όμιλο αύριο το πρόγραμμα είναι πλούσιο και όλες οι αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική θα γίνουν την ίδια ώρα. Στο Παλαιό Φάληρο η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Ερμή-Ειρήνη Ηρακλείου, ενώ ο πρωτοπόρος Αθηναϊκός θα πάει για να πάρει τη νίκη στην έδρα των Βριλησσίων. Στην Νέα Ιωνία η Αλσούπολη περιμένει την Λαύρα Αργυρούπολης, ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρας Ζωγράφου υποδέχεται στην έδρα του τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Η δεύτερη της βαθμολογίας και μεγάλη έκπληξη Ελευθερούπολη πάει στην Αργυρούπολη για να φιλοξενηθεί και να αντιμετωπίσει τον ιστορικό, αλλά ουραγό της κατηγορίας, Εθνικό Αστέρα. Την ίδια ώρα ο Απόλλων Χαλανδρίου παίζει με τον Γκυζιακό, ενώ η Κορωνίδα στο γήπεδο του Γαλατσίου θα φιλοξενήσει τον Τριφυλλιακό. Τέλος το ντέρμπι γίνεται στον Ταύρο, όπου ο τοπικός Άγιαξ θα παίξει με τον Άγιο Θωμά με τον νικητή της αναμέτρησης να είναι και επίσημα τρίτος ή και με γκέλα της Ελευθερούπολης δεύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ