Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Προεπισκόπηση της 13ης αγωνιστικής στην Α’ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

https://www.xtypos.gr/images/sports/soccer-4.jpg

https://www.xtypos.gr/images/sports/soccer-4.jpg

Στην 13η αγωνιστική φτάσαμε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο ιδιαίτερα στα τελευταία σκαλοπάτια όπου πολλές ομάδες πασχίζουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όταν η ήττα σημαίνει για άλλους …νίκη
Στον πρώτο όμιλο της μεγάλης κατηγορίας, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα γίνουν τρεις αναμετρήσεις στις 15:00, με πρώτη αυτή του Άφοβου με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά χαμηλά, με τους γηπεδούχους να είναι σε πολύ πιο δυσμενή θέση, μιας και είναι δεύτερη από το τέλος και αν συνεχίσουν έτσι θα ξεφύγουν πολύ δύσκολα από τον δρόμο του υποβιβασμού. Στον Άγιο Δημήτριο η Θύελλα περιμένει τον ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ στο γήπεδο της Νέας Ερυθρέας ο Πανερυθραϊκός θα παίξει με τα Σούρμενα με τις δύο ομάδες να κοντράρονται όντας στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της ημέρας με τον Θρίαμβο Αθηνών να φιλοξενεί τη Δόξα Βύρωνα στον Υμηττό, αγώνας που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες απέχουν τρεις βαθμούς. Στο Καματερό η Αγία Ελεούσα περιμένει τον Αττικό για μία αναμέτρηση με πολύ ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με νίκη απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη. Στο Ίλιον ο Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων θα παίξει με τον Χαραυγιακό, ενώ την ίδια ώρα το πρωτοπόρο Αιγάλεω θα κάνει ένα δύσκολο ταξίδι στους Αγίους Αναργύρους. Τέλος, στην Αγία Παρασκευή ο τοπικός σύλλογος θα παίξει με το Ρουφ.

Κρίσιμη στροφή στο δεύτερο όμιλο
Με τέσσερις αναμετρήσεις θα ανοίξει αύριο Σάββατο, η αυλαία του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών. Για την 13η αγωνιστική, το Χαϊδάρι θα φιλοξενήσει τον Χολαργός, ενώ την ίδια ώρα το Καματερό θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στην Πεύκη, η οποία αναζητά επίμονα τρεις βαθμούς για να μην μπει σε περιπέτειες. Η τελευταία της κατηγορίας Ειρήνη Πετρούπολης θα παίξει με τον Άγιο Ιερόθεο ο οποίος είναι πρώτος με τέρματα 21-2! Τέλος, για αύριο η Διάνα Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα Ηλιούπολης στο ντέρμπι της περιοχής που είναι πολύ κρίσιμο και για τις δύο, αν και οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς της νίκης. Την Κυριακή θα γίνουν οι άλλες τέσσερις αναμετρήσεις της αγωνιστικής: η Νέα Ιωνία θα παίξει με το Χαλάνδρι, η Ένωση Βοτανικού με τον ΑΟ Περιστερίου, η Ηλιούπολη με τον Ιάσων και ο Ήφαιστος Περιστερίου με τον Μικρασιατικό. Το τελευταίο ματς είναι και το ντέρμπι της αγωνιστικής αφού ο σύλλογος από το Περιστέρι είναι στη δεύτερη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεσπόζουν στην τρίτη. Όλες οι αναμετρήσεις  την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα γίνουν στις 15:00.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ