Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Β’ΕΠΣΑ: Προεπισκόπηση της 11ης αγωνιστικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε όλους τους ομίλους της  Β’ ΕΠΣΑ  το θέμα της πρωτιάς είναι κάπως νωπό, αφού όπως θα δούμε και παρακάτω είναι αρκετές οι ομάδες που διεκδικούν την προνομιούχο θέση.
Αγωνιστική με ενδιαφέρον
Για τον πρώτο όμιλο της κατηγορίας  θα διεξαχθούν το Σάββατο τρία παιχνίδια και όλα στις 15:00. Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πετρούπολης, ενώ στο Γαλάτσι ο Αστέρας Εξαρχίων θα αντιμετωπίσει την Ανθούπολη. Τέλος το  πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει το ματς Πέρα Κλουμπ – Αμπελόκηποι. Αύριο τώρα, η αρχή γίνεται στο γήπεδο του Ηφαίστου στις 12:15, όπου ο Ηρακλής Περιστερίου βρίσκεται αντιμέτωπος με το Καλαμάκι, ενώ λίγες ώρες μετά ο ΑΟ Ν Αργυρούπολης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κολωνό. Τα πρώτα της κατηγορίας Μελίσσια θα παίξουν με την Κοψαχείλα, εκεί όπου οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία που έχουν χαράξει την φετινή σεζόν, ενώ η αυλαία θα πέσει  στο Γουδή όπου τα Ιλίσια 2004 θα παίξουν με την Λυκόβρυση η οποία είναι δεύτερη και καλοβλέπει την κορυφή.

Ο ένας περιμένει δώρο από τον άλλο
Σε ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο όμιλο το Σάββατο δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι, μιας και ολόκληρη η 11η αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή. Πρώτη αναμέτρηση χρονικά είναι αυτή του Άτταλου που θα φιλοξενηθεί στην Αργυρούπολη από το Αρμενίκη. Εν συνεχεία ο ουραγός και με -6 βαθμούς Ακάδημος θα παίξει με τον Παπάγο, με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ κοντά και να βλέπουν με ενθουσιασμό την υπόθεση κορυφή. Λίγο αργότερα το Κουκάκι διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΣ Γλατσίου, ενώ ο Κρόνος Αθηνών που δίνει μάχη σωτηρία πάει στον Παράδεισο. Η δεύτερη, αλλά ισόβαθμη με τα πρώτα Πετράλωνα έχοντας 23 βαθμούς, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου φιλοξενεί την Τερψιθέα και θέλει νίκη και ένα δώρο από την αναμέτρηση Φοίνικας Περιστερίου – Πετράλωνα. Τέλος η Άμιλλα Περιστερίου θα αντιμετωπίσει την Χρυσούπολη, στην δική της έδρα αλλά με γηπεδούχους τους Περιστεριώτες!

Η πρωτιά έχει μεγάλο ενδιαφέρον
Στο τρίτο και τελευταίο όμιλο για την Β’ κατηγορία, το Σάββατο υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, αφού θα διεξαχθούν πέντε ματς. Ο Αστέρας Ζωγράφου περιμένει στο Γουδή τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται επιγόντος νίκη και βαθμούς αν θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής. Ο πρωτοπόρος και στην επίθεση «φωτιά» Αθηναϊκός περιμένει στην έδρα του τον Τριφυλλιακό, ενώ τα Βριλήσσια φιλοξενούνουν την ίδια ώρα την Λαύρα Αργυρούπολης. Εν συνεχεία ο Απόλλων Χαλανδρίου μετά την ήττα της προγούμενης αγωνιστικής από την Ελευθερούπολη θέλει νίκη με τον Άγιο Θώμα. Τέλος, για το Σάββατο η δεύτερη και άκρως φορμαρισμένη Ελευθερούπολη θα φιλοξενηθεί από την Αλσούπολη και θέλει μόνο νίκη για να είναι για τα καλά μπασμένη στην υπόθεση άνοδος. Την Κυριακή θα γίνουν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις για την αγωνιστική. Στις 11:00 ο Εθνικός Αστέρας περιμένει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου θα βρει απέναντί του το Παλαιό Φάληρο. Στο Γαλάτσι η Κορωνίδα θα παίξει με τον Γκυζιακό.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ