Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Προβλήματα δίχως λύση για τον Ιωνικό

Δημοσιεύθηκε

στις


Οι μέρες περνάνε και ακόμα δεν έχει λάμψει φως στην υπόθεση του Ιωνικού. Ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στα θέματα που υπάρχουν για τον σύλλογο της Νίκαιας, ενώ πολλούς ανησυχεί ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα και τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε και κάποια απόφαση στις δύο γενικές συνελεύσεις που έγιναν.
Τώρα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Σιακάρας, προ καιρού είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί άλλο μόνος του να σηκώσει το οικονομικό βάρος του Ιωνικού ζητώντας συμπαίκτες για την διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας. Από την μεριά του ερασιτέχνη περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ενώ η κάθε του απόφαση αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων των «μπλε».
Εν συνεχεία, αρκετοί ήταν και οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν την πόρτα της εξόδου. Αυτό έχει ανοίξει την πόρτα στα νέα παιδιά του συλλόγου για να φορέσουν την φανέλα της πρώτη ομάδας. Παρόλα αυτά, όσοι συνεχίζουν να προσφέρουν παρά τα όσα γίνονται έρχονται και σε συνεννόηση με παίκτες νεαρής ηλικία από άλλες ομάδες για να αγωνιστούν στην ιστορική ομάδα της Νίκαιας.
Τέλος, στα μεταγραφικά με την πρώτη ομάδα θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν οι Κολοβός, Σβόλης, Κόκας και Μανουλικίδης. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι από τους διακριθέντες της χρονιάς που πέρασε στην νεότερη ομάδα του Ιωνικού. Αυτό έκανε το τεχνικό επιτελείο να τους ρίξει στα βαθιά και να καλύψουν κάποια κενά αγωνιστικά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ