Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρεμιέρα χωρίς …Ορμή

Δημοσιεύθηκε

στις


To Σάββατο κάνει και επίσημα την έναρξή του το πρωτάθλημα της Α1  Χαντμπολ Γυναικών, με …παραλειπόμενα και ειδήσεις.  Μετά την αναστολή λειτουργίας του γυναικείου τμήματος της Ορμής Πάτρας και τη διερεύνηση από πλευράς ΔΕΠ/ΟΧΕ προς όλες τις επιλαχούσες ομάδες, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίστηκε η Α1 Γυναικών 2015-2016 να διεξαχθεί με επτά ομάδες, καθόσον καμία δεν αποδέχθηκε να προβιβαστεί, υπό τα συγκεκριμένα στενά χρονικά περιθώρια, αλλά και για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους.
Έτσι εκτός από την Ορμή Πάτρας, θα υποβιβαστεί στην Α2 Γυναικών και η 7η ομάδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών που αρχίζει σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Αυτό σημαίνει πως κάθε αγωνιστική θα έχουμε τρεις αγώνες και μία ομάδα θα έχει ρεπό. Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση διεξάγεται στις 15:00 στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Γ.Α.Σ. Καματερού. Τρεις ώρες μετά στα Γιαννιτσά, ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ-Αναγέννηση Άρτας, ενώ ο Αμύντας Αμυνταίου θα φιλοξενήσει τον Φιλώτα Φλώρινας.

Ρεπό ο ΟΦΝΙ
Τώρα σε ότι έχει με τις νταμπλούχες της Νέα Ιωνίας θα κάνουν το ρεπό τους, κάτι που τους δίνει περισσότερες δυνάμεις για την ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση με την London Club στις 16 και 17 Οκτωβρίου (και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ