Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ποιες ελληνικές ομάδες θα παίξουν στην Ευρώπη

Δημοσιεύθηκε

στις


Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (ΕHF) ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης για την σεζόν που έρχεται, τα γκρουπ δυναμικότητας, αλλά και τυις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των ομάδων.
Σε ότι έχει να κάνει με το Ελληνικό στοιχείο αξίζει να σημειώσουμε ότι την χώρα μας θα την εκπροσωπήσουν εννέα ομάδες οι Διομήδης Άργους, ΑΕΚ, Ποσειδώνας Λουτρακίου, Φίλιππος για την ανδρική κατηγορία, ΟΦ Νέας Ιωνίας, Ορμή Λουξ Πάτρας για την γυναικεία.
Από την μεριά των ανδρών ο Διομήδης Άργους συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών του 2ου γύρου του ΕΗF Cup, του οποίου οι αναμετρήσεις αναμένεται να διεξαχθούν 10/11 και 17/18 Οκτωβρίου 2015. Aπό την άλλη η ΑΕΚ στο Challenge Cup θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον 3ο γύρο στο γκρουπ των ισχυρών (1ο) και θα αγωνιστεί στις 21/22 και 28/29 Νοεμβρίου 2015 , ενώ ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μπήκε στο γκρούπ των ισχυρών ξεκινώντας από τον 2ο γύρο με τους αγώνες του να διεξαχθούν στις 10/11 και 17/18 Οκτωβρίου 2015.
Στις γυναίκες τώρα η νταμπλούχος Νέα Ιωνία τοποθετήθηκε στο γκρουπ των ισχυρών στον 2ο γύρο του EHF Cup. Από την άλλη η Ορμή ΛΟΥΞ βρίσκεται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας του ίδιου γύρου, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται 17/18 και 24/25 Οκτωβρίου 2015. Τέλος να σημειώσουμε ότι όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου 2015 στην Βιέννη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ