Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πλήρως αναβαθμισμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα έχει ολοκληρώσει μια σειρά από εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει, προκειμένου αυτές να είναι πιο λειτουργικές και ασφαλείς.

Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν ή εκτελούνται:

• Η τοποθέτηση διχτυού ασφαλείας ανάμεσα στα δύο μεγάλα γήπεδα 5Χ5 του αθλητικού κέντρου Δημήτρης Νικολαϊδης, καθώς και πίσω από τα τέρματα του μεγάλου γηπέδου.

• Η αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού με φωτιστικά led στο ίδιο γήπεδο, για την καλύτερη ποιότητα του φωτισμού και την εξοικονόμηση ενέργειας

• Η τοποθέτηση διχτυού ασφαλείας στο γήπεδο πετοσφαίρισης (χάντμπολ) στο 2ο Αθλητικό Κέντρο

 

 

• Η ολοκλήρωση προμήθειας καινούργιων πάγκων αναπληρωματικών, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊου

• Η αντικατάσταση σπασμένων καθισμάτων στους πάγκους των ομάδων και στις κερκίδες των κλειστών γυμναστηρίων «Στέφανος Καραλής», «Τάκης Παπαγεωργίου» και «Δημήτρης Καλτσάς».

• Η προμήθεια προστατευτικών στρωμάτων μπασκέτας για όλα τα ανοικτά γήπεδα.

• Οι εργασίες του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» που αφορά στην επισκευή και συντήρηση των κλειστών γυμναστηρίων «Στέφανος Καραλής», «Τάκης Παπαγεωργίου», «Δημήτρης Καλτσάς» και του Κολυμβητηρίου, κυρίως στον τομέα των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τους.

 

 

 

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος της Ανάληψης (Μυρακτής).

Επόμενο βήμα και μεγάλος στόχος είναι η ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα, τόσο του αγωνιστικού χώρου, όσο και του ταρτάν του στίβου. Για το έργο αυτό ο Δήμος Βύρωνα έχει ήδη υποβάλει τη σχετική μελέτη στην Περιφέρεια Αττικής και αναμένει χρηματοδότηση.

Με την ανακατασκευή και του δημοτικού σταδίου θα έχει ολοκληρωθεί μια μεγάλης έκτασης προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, προς όφελος κυρίως της νεολαίας του Βύρωνα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ