Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Περισσότεροι από 400 δρομείς έτρεξαν «στα ίχνη του θηρίου» σε Διόνυσο και Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πάνω από 400 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ο διαδημοτικός αγώνας δρόμου, στα ίχνη του «θηρίου», με διοργανωτές τους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς.

O μεγάλος νικητής της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη συνεργασία δύο όμορων Δήμων, είχε ένα μόνο νικητή, την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς τα έσοδα των εγγραφών και των πωλήσεων στα ειδικά σημεία που υπήρχαν, θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Νικητές ήταν βέβαια και όλοι οι δρομείς, κάθε ηλικίας και φύλου, καθώς ανεξάρτητα από τη θέση που σημείωσαν στην τελική κατάταξη είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία αθλητική εκδήλωση υψηλού συμβολισμού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός ενώνει!

Η εκδήλωση, που περιελάμβανε παράλληλα Ημιμαραθώνιο, αγώνα ενηλίκων 5 χλμ, αγώνα παιδιών 1,5 χλμ παιδιών και αγώνα ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, προσέλκυσε πολίτες κάθε ηλικίας, νέους αλλά και μεγαλύτερους, καθώς και μαμάδες με μωρά στο καρότσι!

Ο αγώνας στέφθηκε από επιτυχία και πλέον ο στόχος των δύο Δήμων, Διονύσου και Κηφισιάς, είναι να επαναληφθεί του χρόνου αποτελώντας ένα διακριτό αθλητικό θεσμό για τις πόλεις.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ