Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Παρουσία του Σ. Πέτσα οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου κάτω 14 ετών στο Δημοτικό Στάδιο Ωρωπού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία διοργανώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου κάτω 14 ετών στο Δημοτικό Στάδιο Ωρωπού.

Υπήρξε έντονος συναγωνισμός σε όλα τα αγωνίσματα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΣ Ωρωπίων απέσπασαν πολλές διακρίσεις.

Μεταξύ των γονέων παρακολούθησε τους αγώνες ο Αναπλ.Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας που υποστήριξε την κόρη του Ελένη η οποία μάλιστα διακρίθηκε με την 3η θέση στo Vortex.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει τον Στέλιο Πέτσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου τονίζοντας του την ανάγκη αξιοποίησης του δημοτικού χώρου και αναβάθμισης των υπαρχόντων εγκαταστάσεων με κερκίδες και άλλες υποδομές που είναι ένας μεγάλος στόχος της Δημοτικής Αρχής.

 

 

Ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές και στις νικήτριες από τους αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Λίτσα (γυμναστής και πρώτος πρόεδρος του ΓΣΩ) και Γιώργο Αρμυριωτη.

Η πρόεδρος του ΓΣΩ Μαίρη Μανδραβελη ευχαρίστησε τους συλλόγους που αγωνίστηκαν, τις αθλήτριες και τους αθλητές, τους γονείς τους, τους εθελοντές, τον ΣΕΓΑΣ και φυσικά τους προπονητές και ιδιαίτερα τον Βάιο Αργύρη για τον οργανωτικό συντονισμό.

Συμμετείχαν ο ΓΣ Ωρωπίων, Τo Οίον Αγίου Στεφάνου, ΑΣ Φειδιππίδης Μαραθώνα, ΑΟ Δίας Ολυμπιακού Χωριού, ΑΣ Ολυμπιακού Χωριού “Φοίβος” και ΑΣ Εθνικός Λυκαίας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ