Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας και στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοντά στους νέους βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (στο κτήμα Καρέλλα) και στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου (στο κτήμα Συγγρού).

Στο κτήμα Καρέλλα, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με νεαρούς αθλητές της ποδηλασίας που συμμετείχαν στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) που διοργανώθηκε από το Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου και την Δόξα Πεύκης. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου βράβευσε τους νικητές και συνεχάρη όλους όσοι έλαβαν μέρος σε αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση που φιλοξένησε αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μετέβη στο κτήμα Συγγρού, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε το έργο τους που βασίζεται στον εθελοντισμό και στο υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ μετά το πέρας των εκδηλώσεων δήλωσε:

«Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τις δράσεις Αθλητισμού και Εθελοντισμού, βοηθούν την υγιή εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας και ειδικά των νέων μας. Με τις σημερινές εκδηλώσεις αποδεικνύεται πως ο Δήμος μας διαθέτει χώρους πρασίνου που με την κατάλληλη φροντίδα όλων μας, δημοτικής αρχής και δημοτών, μπορούν να φιλοξενήσουν δραστηριότητες εκπαιδευτικές και ήπιας σωματικής άσκησης, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα, την κοινωνικοποίηση των συμπολιτών μας και την εξωστρέφεια του Αμαρουσίου».

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ακόμη μεταξύ πολλών, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φανή Λέκκα, Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, Μαρία Ρώτα και Σπύρος Μπόγδανος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ