Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Σταύρος Τζαναβάρας νέος προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρόσληψη του Σταύρου Τζαναβάρα στη θέση του προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται: “Έναν πρωταθλητή επέλεξε η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Ο Σταύρος Τζαναβάρας είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου που μετά της Ελλάς Ποντίων με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣ Πειραιά τη σεζόν 2021-2022 και την Χαραυγή αποδέχθηκε την πρόταση των διοικούντων της ομάδας μας.

Ο Κορίνθιος προπονητής, που ως παίκτης αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες με τον Ιωνικό, τη Δόξα Δράμας, τα Χανιά καθώς & με τα χρώματα του Αιολικού & του Φωστήρα, έχει διατελέσει συνεργάτης του Μάντζιου στον Λεβαδειακό & είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, κάτι που ταιριάζει με την φιλοσοφία της δις Πρωταθλήτριας ΑΕ Χαλανδρίου.”

Παράλληλα ο Σύλλογος του Χαλανδρίου απέκτησε τον αριστερό ακραίο αμυντικό Κωνσταντίνο Τζιάτζιο από τον Περαμαϊκό. Ο 22χρόνος αμυντικός ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ πριν τον Περαμαϊκό αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φωστήρα Αθηνών για 2 χρόνια.

Επίσης, απέκτησε τον ικανότατο φορ Πέτρο Σινομάτι, ο οποίος ξεκίνησε από τους Αμπελοκήπους, ενώ πέρα από τη μακρόχρονη πορεία του στον Άτλαντα πέρασε και από τον Ηλυσιακό την σεζόν 2022-23.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ