Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Πρωταθλητής Ανδρών Αριστοτέλης Θάνος ευχαριστεί τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ο Πρωταθλητής Ανδρών Αριστοτέλης Θάνος. 

“Με την ευκαιρία της μεταγραφής μου στο Ο.Α Βούλας, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον , τον Όμιλο στον οποίο εντάχθηκα το 2011 και στον οποίο έκανα τα πρώτα σημαντικά αγωνιστικά μου βήματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και προπονήτριες του Ομίλου για την πίστη τους σε μένα, την ενθάρρυνσή τους και τις ατέλειωτες ώρες προπονήσεων και αγώνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Διοικήσεις του Ομίλου για την υλική και ηθική τους υποστήριξη και στα μέλη του Σωματείου για την αγάπη που μου έδειχναν σε κάθε ευκαιρία.

Η στήριξη όλων τους μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να πετύχω τα όνειρά μου.

Κρατώ στην καρδιά μου τις καλύτερες αναμνήσεις από τα παιδικά κι εφηβικά μου χρόνια, τις τόσες ώρες προπόνησης, αγώνων, ξεγνοιασιάς και χαράς που πέρασα μέσα σ’ αυτά τα γήπεδα μαζί με τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές μου, όπως και τα ταξίδια που κάναμε σε όλη την Ελλάδα αγωνιζόμενοι για τον Όμιλο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που μπόρεσα να συμβάλω στη διατήρηση της θέσης της Διασυλλογικής Ομάδας Ανδρών του Ομίλου στην Α’ Εθνική Κατηγορία και την πρόκρισή της στην τελική φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος το 2018.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλους και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στον Όμιλο και στο Ελληνικό Τένις γενικότερα! Αριστοτέλης Θάνος”

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να τονίσω ότι, η ευχαριστήρια επιστολή του Πρωταθλητή Ανδρών 2020 Αριστοτέλη Θάνου αποτελεί τον ορισμό της προσωπικότητας, του ήθους και του «ευ αγωνίζεσθαι», στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό το Άθλημα και τους Αθλητές/τριες του Τένις. Είμαι βέβαιος πως θα «φτάσει ψηλά» στο δύσκολο δρόμο του επαγγελματικού Τένις που επέλεξε.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ