Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Κώστας Ρούπτσος ανέλαβε τον Κένταυρο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Κώστα Ρούπτσο και το επιτελείο του ανακοίνωσε ο Κένταυρος Βριλησσίων.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: «Ο Κένταυρος Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Ρούπτσο και το επιτελείο του. Μετά από συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Μανώλης Μανίκας, κατέληξε σε συμφωνία συνεργασίας με τον Κώστα Ρούπτσο και τους συνεργάτες του.

Η ένωση δυνάμεων μεταξύ των δύο πλευρών κρίθηκε ιδανική για την επόμενη μέρα του συλλόγου μας και σε συνδυασμό με την ανακατασκευή του γηπέδου, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, οδηγεί στην συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, τόσο στους άνδρες όσο και στην ακαδημία μας. Όλο το επιτελείο πλέον, διοικητικό και προπονητικό, εργάζεται ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι και οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν».

Το νέο επιτελείο του Κενταύρου Βριλησσίων
Άλκης Βανδώρος: Γενικός αρχηγός,
Διονύσης Κάτζος: Εκτελεστικός διευθυντής
Γιώργος Οικονομόπουλος: Τεχνικός Διευθυντής αντρικής ομάδας
Κώστας Ρούπτσος: Head Couch Manager
Κωστής Σπύρου: Coach, Υπεύθυνος προπόνησης αντρικής ομάδας
Χρήστος Παπαδόπουλος: Coach τερματοφυλάκων και γυμναστής αντρικής ομάδας
Δημήτρης Νικολάου: Team Manager

Τι δήλωσε ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μανίκας δήλωσε τα εξής: «Μια καινούργια μέρα ξημερώνει για τον ιδιαίτερα δραστήριο, απαιτητικό και φιλόδοξο σύλλογο μας Σταθεροί και με συνέπεια στις αρχές ή αξίας και τη φιλοσοφία του Κενταύρου, μαζί με τον Κώστα Ρούπτσο και τους ιδιαίτερα καταρτισμένους συνεργάτες του, θα πάμε τον Κένταυρο ακόμη πιο ψηλά… πολύ ψηλότερα!

Με γνώμονα την εμπειρία και τη γνώση είμαστε βέβαιοι για την επίτευξη των στόχων μας Το κοινό μας πάθος και η αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εγγυώνται τα αποτέλεσμα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ