Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Καραγκούνης στο Summer Camp του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Γιώργος Καραγκούνης, επισκέφθηκε τον Αθλητικό Πυρήνα του Δημοτικού Γυμναστηρίου Βύρωνα (ΔΓΒ, Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου 15), όπου φιλοξενούνται τα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα.
Ο νυν Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Εθνικών Ομάδων, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, ενημερώθηκε για τις αθλητικές δράσεις – και όχι μόνο του Δήμου – ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ότι αφορά τα παιδιά. Ο πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής, υπέγραψε αυτόγραφα και συνομίλησε με τους λιλιπούτειους θαυμαστές του οι οποίοι ήταν χαρούμενοι που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ένα ίνδαλμα τους.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, σε δήλωση του, αναφέρθηκε στη συνάντηση, στο ήθος του Διεθνή Ποδοσφαιριστή, στην αγωνιστικότητα του ως αθλητή και τη χαρά που ένιωσε από τη δια ζώσης συνάντηση, καθώς και για την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε. “Τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και κάθε χαρά που τους δίνεται αποτελεί και δική μας χαρά”δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα.

Από τη Δημοτική Αρχή παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα Θανάσης Παπαδημητρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ