Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Εθνικός δένει την άμυνα με Τερζή

Δημοσιεύθηκε

στις


Στον Εθνικό θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιώργος Τερζής. Η διοίκηση του συλλόγου από τον Πειραιά, φρόντισε να «τελειώσει» μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, ερχόμενη σε συμφωνία με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τη θέση και την κατηγορία. Ο 31χρονος στόπερ ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα και ξεκινά προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Θύμιου Γεωργούλη.
Ο Τερζής έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Παύλο Μελά, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πιερικό, Αναγέννηση Καρδίτσας (με τον πρώτο σε Γ’ και Β’ Εθνική), Φωκικό, Φωστήρα (το 2011-2012 κέρδισε άνοδο από τη Δ’ Εθνική), Πεύκη, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Πειραιά, κάνοντας μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του με 24 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Εθνικό, ο 31χρονος αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου και σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστήσουμε γιατί ο Εθνικός οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ