Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου υποδέχεται με ασφάλεια τους αθλητές του

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ασφάλεια άνοιξαν ξανά οι αθλητικοί χώροι στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για τους αθλητές των ομάδων που μετέχουν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου ανδρών όπου συμμετέχουν ο Φωστήρας και η Α.Ε. Μοσχάτου.

Ο Δήμος μας εξασφάλισε την ασφαλή λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων  όπως στο γήπεδο «Σ. Γιαλαμπίδης» που αγωνίζεται  ο Φωστήρας με τη συντήρηση των αποδυτηρίων, με τοποθέτηση δύο ηλιακών θερμοσίφωνων, την αντικατάσταση της φυσούνας, την τοποθέτηση του σταμπωτού μπετόν μεταξύ αγωνιστικού χώρου και εξέδρας επισήμων, τη συντήρηση των προβολέων του γηπέδου όπως και άλλες παρεμβάσεις.

Επίσης, στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο, που αγωνίζονται οι ομάδες του Μοσχάτου,  συνεχίζονται οι εργασίες στα αποδυτήρια (συντηρήσεις, τοποθέτηση τριών ηλιακών θερμοσίφωνων κλπ), ενώ δημοπρατείται ο χλοοτάπητας του γηπέδου.

 

 

Στο κλειστό γήπεδο Μοσχάτου, που αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ελευθερίας (Α1 εθνική κατηγορία), τοποθετήθηκαν καινούργιες μπασκέτες σύμφωνα με τις ισχύουσες ολυμπιακές προδιαγραφές που, ήδη, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις της με προηγούμενη ΚΥΑ του Ιανουαρίου ενώ δημοπρατείται η ολική επισκευή του παρκέ.

Στο κλειστό Γυμναστήριο «Τιμόθεος Ευγενικός» στον Ταύρο δημοπρατήθηκε η ανακατασκευή του παρκέ και δημοπρατείται η αντικατάσταση των κουφωμάτων. Τέλος, στο γήπεδο «Χ. Παυλίδης» που αξιοποιεί ο Άγιαξ δημοπρατήθηκε η εγκατάσταση νέου συστήματος φωτισμού και τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθεί και ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Σε ότι αφορά τα rapid test των αθλητών, ο Δήμος έχει εξασφαλίσει  τη διενέργεια τεστ και οι ομάδες του Φωστήρα και της Ελευθερίας ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την  πρωτοβουλία του Δήμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ