Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε τους κορυφαίους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

 Τους δύο καλύτερους Μαρουσιώτες αθλητές στίβου του ΓΣΑ (Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου) υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου βραβεύοντάς τους για τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα η βράβευση αφορούσε στον πρωταθλητή Ελλάδος, δρομέα ανωμάλου εδάφους, και μέλος της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Δουβλίνο Δημήτρη Τσάκαλο (ο οποίος είναι o 2ος καλύτερος Έλληνας αθλητής για το 2021 στα 10.000 m ανδρών) και,
στην καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια για το 2021 στα 10.000 m Ειρήνη Τσουπάκη (η οποία έχει κερδίσει συνολικά 17 μετάλλια σε πανελλήνιο πρωτάθλημα).

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ του ΓΣΑ, του Προέδρου του ΓΣΑ Κων/νου Κουτσούκου, του Β’ Αντιπροέδρου Στέλιου Ιατρίδη και του Προπονητή ΓΣΑ – Στίβου, Γιώργου Τσαλτάκη.

 

Απευθυνόμενος στους αθλητές ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σημείωσε: «Η σημερινή βράβευση είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών σας και των επιδόσεών σας που τιμούν την πόλη του Αμαρουσίου και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους νέους. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα στηρίζουμε τον Αθλητισμό και τους Συλλόγους του Αμαρουσίου που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αποτελούν φυτώρια σπουδαίων αθλητών και πρωταθλητών».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ