Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Α.Ο Ερμής Αργυρούπολης βάζει μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Α.Ο Ερμής Αργυρούπολης έχει ξεκινήσει να τρέχει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

“Σχεδιασμός, που ως βασικό συστατικό θα έχει το οικογενειακό κλίμα, καθώς και την αγωνιστική και οικονομική υγεία της ομάδας.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει έρθει κάτι στην επιφάνεια της επικαιρότητας για την ομάδα μας πέρα από την εξασφάλιση της ανόδου στη Α’ ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία, ωστόσο φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν προχωρήσει και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η συνέχιση της συνεργασίας με το έμπειρο προπονητικό team Tακη Καλαντζή με βοηθό τον Σπύρο Βουρλια αναμένεται να κληθεί να υλοποιήσει το πλάνο του συλλόγου.

Οι “κιτρινομαυροι” θα διατηρήσουν σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ, βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων και παράλληλα να το εμπλουτίσουν με 5-6 έμπειρους αθλητές.

Επίσης θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, είτε αυτοί προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, είτε από άλλες ομάδες. Ήδη έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει η κίνηση για να αποσπάσουμε την υπογραφή τους.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ