Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ξαφνικά προβλήματα με Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό (21:00 – Cosmote 2) και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτό το παιχνίδι, αφού σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τον πρωταθλητή, αλλά και την τρίτη θέση την οποία κυνηγούν οι «ερυθρόλευκοι».

Η προετοιμασία όμως των γηπεδούχων δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Ζοζέ Ανιγκό αφού προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι.

Παπασταθόπουλος, Εμβιλά και Χουάνγκ έδειξαν να έχουν ενοχλήσεις και να είναι αμφίβολοι, παρά το γεγονός πως βρίσκονται κανονικά στην ερυθρόλευκη αποστολή. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να μην αγωνιστούν, με τον προπονητή του Ολυμπιακού αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Τζολάκης θα βρίσκεται σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπα και τον Ντόη να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο, Στα άκρα θα είναι οι Ρέαμπτσουκ και Ροντινέι.

Στον άξονα, εάν δεν αγωνιστούν οι Χουάνγκ – Εμβιλά, τότε οι Σαμασέκου, Κασάμι θα έχουν το προβάδισμα. Ο Φορτούνης θα κινείται στο ένα άκρο και ο Μπιέλ ή ο Μασούρας στο άλλο, με τον Βαλμπουενά στη θέση “10”. Στην κορυφή θα είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ