Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, και με την απονομή επάθλων στους νικητές μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου που συμμετείχαν στα προγράμματα αντισφαίρισης του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις, που διεξήχθη με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής χρονιάς.

Τους αθλητές για τις προσπάθειες τους συνεχάρη εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού, Βαγγέλης Κάββαλος, που απένειμε τα έπαθλα στους νικητές επιβραβεύοντάς τους για την εμφάνιση τους, όμοια και τους προπονητές τους για τη συμβολή τους σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Στον πρώτο νικητή, σε καθεμιά από τις 14 κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκαν περί τα 200 παιδιά, απονεμήθηκε κύπελλο, και στους δύο επόμενους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα παιδάκια στο τμήμα mini tennis έλαβαν όλα μετάλλια συμμετοχής.

Την ευθύνη για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών είχαν οι προπονητές Κώστας Τζαφέρος, Βιβή Ιωάννου, Ζωή Παπαγεωργάκη. Υπεύθυνος του προγράμματος ήταν ο Ελευθέριος Κουμουτσέας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ