Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Οι αθλητές που ξεχώρισαν βραβεύτηκαν στην κοπή πίτας της “Αναγέννησης Πεύκης”

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα η Αναγέννηση Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τη και βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Η Αναγέννηση είναι σωματείο αποκλειστικά του στίβου και αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε πέντε χρόνια ζωής έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε εθνικό επίπεδο.

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο, αφού τη διοίκηση την έχουν αναλάβει οι γονείς των αθλητών, έχει δώσει θαυμάσια αποτελέσματα. Κύριο ρόλο στη δημιουργία του και στις σωστές βάσεις που τέθηκαν έπαιξε ο παλαιός πρωταθλητής του βάδην Ορφανόπουλος.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού και
έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο στίβο.

«Τον περασμένο χρόνο με το κλείσιμο του σταδίου Πεύκης, λόγω έργων, είχατε μεγάλα
προβλήματα. Το ξέρω γιατί παρακολουθώ από κοντά τις προσπάθειες σας» τόνισε.
Και συνέχισε: «Ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο όπλο της οικογένειας για τη σωστή
διαπαιδαγώγηση των παιδιών».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος απένειμε το έπαθλο στην αθλήτρια Μαρία Σκοτή, ευχήθηκε στον πρόεδρο Βαγγέλη Τοσσίου, τα μέλη του προεδρείου (Γιάννης Ζαμινός, Κατερίνα Δελαπόρτα, Μπέσυ Παπαδολιάκου, Πέπη Γεωργακοπούλου κλπ) καθώς και τους προπονητές Λ. Κωτάκη, Δ. Μανδηλαρά και Σ. Ιωσηφίδου και τον έφορο Χρ. Κοροβέση καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ