Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Οι Ίωνες δημιουργούν ένα τουρνουά – θεσμό για τις πολεμικές τέχνες 

Δημοσιεύθηκε

στις

 Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, το 2ο ATTICA TROPHY TAE-KWON-DO TOURNAMENT, στο κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής “Χαρά Καρυάμη”, παρουσία 550 αθλητών, από 40 σχολές και πολλών φίλων του αθλήματος.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουρνουά που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα από τον Αθλητικό Σύλλογο “Ίωνες” και πλέον οι διοργανωτές κάνουν λόγο για ένα τουρνουά που θα εξελιχθεί σε θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της πρωτεύουσας.

Ο εμπνευστής και διοργανωτής του σπουδαίου τουρνουά Ηλίας Ασπιώτης, από τους Ίωνες δήλωσε μετά την άρτια διοργάνωση που έφερε εις πέρας: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 550 αθλητές και τις 40 σχολές που μας τίμησαν. Στους θεατές για την υποδειγματική τους συμπεριφορά, στους αθλητές από την Βουλγαρία που απέδειξαν έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει, στους διαιτητές που είναι ο θεμέλιος λίθος για την επιτυχία, στην Ομοσπονδία με τον Πρόεδρό της Αναστάσιο Βαλασιάδη που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου μας, τους ακούραστους, έμπειρους και μεθοδικούς Δώρα Παπαϊωάννου και Γιώργο Παπαδόπουλο, στους χορηγούς μας για τη βοήθειά τους, το δήμο, τους αθλητές του συλλόγου μας και τους γονείς που συμμετείχαν στην προετοιμασία.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ