Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκινούν τα νέα μαθήματα σκακιού από την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας, ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους σκακιού στον νομό Αττικής συνεχίζει και τη φετινή χρονιά με νέα μαθήματα.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων σκακιού αρχίζει με το σχολικό έτος, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για τη σκακιστική περίοδο 2020-2021.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται με μάσκες, τις οποίες θα φορούν σε όλη την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι την απομάκρυνσή τους από το κτίριο. Δεν θα εισέρχονται στο κτίριο, μαθητές που δεν θα φορούν μάσκες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις ανησυχίες όλων, η πρόθεση του συλλόγου είναι να διαφυλάξει κατά κύριο λόγο την υγεία όλων των εισερχομένων στο κτίριο και κατά δεύτερο, να δείξει ότι η ζωή δεν σταματάει μπροστά σε μία πανδημία αρκεί να έχουμε ακολουθήσει όλους τους κανονισμούς που απαιτούνται από την Πολιτική Προστασία και τα αθλητικά πρωτόκολλα και όλοι να δείξουμε συλλογική και ατομική ευθύνη.

Πληροφορίες για τις εγγραφές

Όσοι εκ των γονέων επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στα μαθήματα σκακιού, παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στον κ. Νίκο Χατόγλου στο τηλέφωνο 6936-112045 .

Εγγραφές θα γίνονται από Δευτέρα έως Πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου (Αλατσάτων 27 Ν. Ιωνία ) από τις 10:00 έως τις 13:00 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Θα βοηθούσε πολύ και λόγω συνθηκών οι εγγραφές να γίνονται εκτός διδακτικών ωρών.

Μέλη του Συλλόγου θα είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ξεναγήσουν στον χώρο των μαθημάτων και να σας δείξουν από κοντά πως θα λειτουργήσει φέτος η αίθουσα μαθημάτων σκακιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ