Αθλητισμός
Ξεκίνησε ο Άτταλος – Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας άρχισε την προετοιμασία της

Όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του ΑΟΝΦ Άτταλος την Δευτέρα στις 19.0 που σήμανε και την έναρξη του χτισίματος της ομάδας για την νέα σεζόν από τον Βαγγέλη Γαλάνη και τους συνεργάτες του.
Με το ρόστερ να απαρτίζεται από παλιούς και νέους παίκτες αλλά και “μικρούς” προερχόμενους απ τις ακαδημίες του συλλόγου, διάχυτη είναι η προσδοκία για την δημιουργία μέσα από σκληρή δουλειά ενός συνόλου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού στο υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορία της Αθήνας.
Σε ότι αφορά στην μεταγραφική ενίσχυση, αυτή έχει ολοκληρωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό, ωστόσο αναμένονται 2-3 ακόμη στοχευμένες κινήσεις σύμφωνα πάντα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό του προπονητή.
Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο προπονητήριο του συλλόγου αλλά και στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα για την ερχόμενη περίοδο.
Η διοίκηση με ανακοίνωσή της ευχήθηκε “Καλή αρχή με υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους!”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ