Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκίνησε δυναμικά ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο – Οι κινήσεις του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης που ανέβηκε στην Α΄ ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και ο σχεδιασμός της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έτσι, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α΄ ΕΠΣΑ ανακοινώθηκαν 5 ανανεώσεις συνεργασίας με αθλητές, οι οποίοι αποτελούν βασικά «εξαρτήματα» στη «μηχανή» του Ατρόμητου.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα της ομάδας της Μεταμόρφωσης θα αγωνίζονται και την επόμενη περίοδο οι Γιώργος Τσιγγόπουλος, Κωνσταντίνος Τσάκαλος, Τάσος Παρασίδης, Θοδωρής Κουμουλίδης και Άρης Πλάκας.

Ο Γιώργος Τσιγγόπουλος είναι η «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση του Ατρόμητου, καθώς την περίοδο που ολοκληρώθηκε «βρήκε δίχτυα» 31 φορές σε επίσημους αγώνες. Από την άλλη μεριά ο Κωνσταντίνος Τσάκαλος «ρίχνει άγκυρα» στην ομάδα της Μεταμόρφωσης, καθώς θα αγωνίζεται σε αυτή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας με την εμπειρία του πολύτιμες λύσεις.

Κομβικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή Σάκη Βερούτη αναμένεται να έχει και ο Τάσος Παρασίδης. Ο αθλητής την περσινή περίοδο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, όμως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αποτέλεσε μία πολύτιμη μονάδα, συμβάλλοντας στην άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Σημαντική για τον σύλλογο είναι και η παραμονή του Θοδωρή Κουμουλίδη, ο οποίος πέρσι με 14 τέρματα ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Ο αθλητής αναμένεται να αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές του προπονητή στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Η 5η ανανέωση της ομάδας ήταν ο Άρης Πλάκας, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν βασικό μέλος του Ατρόμητου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο.

Η διοίκηση της ομάδας χαιρέτησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους αθλητές, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και μεταγραφικές κινήσεις.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ