Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξαφνική αλλαγή στον πάγκο του Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γ. Τσαμόπουλος διαδέχτηκε τον Σπύρο Μόχλα

Την επιστροφή του Γιώργου Τσαμόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Χολαργού.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει δουλέψει επίσης σε Διάνα Ηλιούπολης, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη κ.α., και αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του συλλόγου σημειώνεται: “Το ΔΣ του Ο.Φ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ικανότατο προπονητή Γιώργο Τσαμοπουλο ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας με σκοπό να επιτύχει αυτό που δεν κατόρθωσε η ομάδα πέρυσι!!Καλωσορίζουμε τον Κο Τσαμόπουλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καινούργια του θητεία στην ομάδα μας!”

Ξαφνικό διαζύγιο

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόφαση της διοίκησης του Χολαργού να λύσει τη συνεργασία της με τον Σπύρο Μόχλα προκάλεσε έκπληξη και απορίες, καθώς ο τεχνικός οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ φέτος την είχε στην κορυφή με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: “Το Δ.Σ του Ομιλου Φιλάθλων Χολαργου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μοχλα.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή του τόσο στην κατάκτηση του περσινού τίτλου όσο και για την γενική παρουσία της ομάδος μας γενικότερα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ