Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νίκη και βραβείο για την Κηφισιά στην Κύμη

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης κέρδισε η Κηφισιά, με το τελικό σκορ να είναι 63-87 για την ομάδα των βορείων προαστίων. Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας της Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της Κηφισιάς κ. Ηλία Παπαθεοδώρου και στον τιμ μάνατζερ κ. Δημήτρη Καρβέλα για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Εθνική Εφήβων πριν ένα περίπου μήνα.
Το ματς άρχισε με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της Κύμης στην αναμέτρηση, να σημειώνει καλάθι και φάουλ. Οι Κηφισιώτες απάντησαν με ένα σερί 10-0 υπέρ τους και μπήκαν από την αρχή επικεφαλής του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν στα πρώτα λεπτά επιθετικές λύσεις μόνο από τους Μιλόσεβιτς και Τουτζιαράκη, ενώ στην άμυνα δεχόντουσαν εύκολους πόντους. Γι’ αυτόν τον λόγο το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 19-30.
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν τελείως διαφορετική υπόθεση. Οι Μιλόσεβιτς και Τουτζιαράκης εξακολούθησαν να είναι πολύ καλοί επιθετικά, είχαν βοήθειες και από άλλους παίκτες όπως ο Σέττος, αλλά και η άμυνα έγινε πολύ καλύτερη. Μάλιστα, ο Γυμναστικός κατάφερε να μειώσει στους τρεις(36-39) μετά από 5 σερί πόντους του Μιλόσεβιτς, με την Κηφισιά όμως να αντιδρά και να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 40-49.
Η τρίτη περίοδος ήταν η χειρότερη του Γυμναστικού και η χειρότερη ποιοτικά του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Μπρατσιάκου πέτυχαν μόλις 9 πόντους, σημειώνοντας μόνο δύο δίποντα. Μάλιστα μετά το 47-54 η Κηφισιά πέτυχε σερί 13-0 και ξέφυγε με 20 πόντους(47-67), με το σκορ μετά την λήξη της περιόδου να είναι 49-67. Στο τελευταίο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν βρίσκοντας πόντους από τους Κωνσταντακόπουλο και Τουντζιαράκη, αλλά η Κηφισιά με συνεχόμενα τρίποντα του Χογκ και του Χατζηνικόλα και με τους εξαιρετικούς Μαυροειδή και Κασελάκη κατάφερε να ανοίξει και πάλι την ψαλίδα της διαφοράς. Το τελικό 63-87 διαμορφώθηκε με τρίποντο του Πόποβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ