Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νίκη-ανάσα για Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη που του ανανεώνει τις ελπίδες για σωτηρία πέτυχε ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας λυγίζοντας με σκορ 2-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Ο αγώνας αυτός ήταν για την τέταρτη αγωνιστική και είχε αναβληθεί με την ΕΠΟ λόγω ακατάλληλότητα τους γηπέδου με τους Ιωνιώτες να γυρίζουν, μετά από την άδεια που εξασφάλισαν από την Περιφέρεια, στην έδρα τους, όπου έχουν δώσει μόνο ένα παιχνίδι ‘’στο σπίτι τους’’ με ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στον Κισσαμικό.
Αξίζει να τονιστεί πως για τη μεγάλη ομάδα της Νέας Ιωνίας η αναμέτρηση κόντρα στους ερυθρόλευκους του Λαυρίου ήταν χωρίς αύριο, αφού η ομάδα παρά το γεγονός ότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις δεν κέρδιζε με συνέπεια να βρεθεί πρόσκαιρα στην προτελευταία θέση της ως τώρα κατάταξης. Μπροστά σε 300 φιλάθλους οι κυανοκίτρινοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρος και μετά το αναγνωριστικό δεκάλεπτο πίεσαν τους φιλοξενούμενους που έδειχναν ανήμποροι να τους αντιμετωπίσουν. Ηδη όμως οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν και στο 4΄έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Θοδωρής Νησαριώτης μπήκε όμορφα στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε άουτ. Με την συμπλήρωση του ημίωρου ο Καραχάλιος απέφυγε αμυντικό των φιλοξενούμενων και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή είδε τον Μάριο Ογκμπουε πασάροντας του την μπάλα με τον επιθετικό να πλασάρει ιδανικά στέλνοντας την δίχτυα για το 1-0. Το γκολ δεν σταμάτησε την ορμητικότητα των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Νέας Ιωνίας που ήξεραν ότι δεν τους εξασφάλιζε και την νίκη. Ετσι στο 22΄ μετά από όμορφο συνδυασμό Παυλίδη, Καραχάλιου η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μάλτσι που με πλασέ έκανε το 2-0 ανακουφίζοντας συμπαίκτες και φιλάθλους. Το πρώτο μέρος τελείωσε με την αγωνιστική εικόνα να μην αλλάζει και μόνο στις αρχές του δεύτερου οι ποδοσφαιριστές του σωματείου του Λαυρίου που μπήκαν με επιθετική διάθεση στο γήπεδο. Βρήκαν μπροστά τους όμως οργανωμένους τους Ιωνιώτες που δεν τους άφησαν να ‘’φτιάξουν’’ ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ και να μπουν πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού με συνέπεια να μείνει το 2-0 σαν τελικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής των Ιωνιωτών Γιώργος Τσαμόπουλος σε αυτό το παιχνίδι στερήθηκε των υπηρεσιών των τραυματιών Τάσου Καραγιάννη, Μιχάλη Τσαμουρλίδη και του τερματοφύλακα Αντώνη Λυκούρη. Στα συν ήταν η επανεμφάνιση μετά από απουσία έξι εβδομάδων λόγω τραυματισμού στο γόνατο ο δυναμικός ακραίος αμυντικός Παναγιώτης Παυλίδης που βοήθησε στο έπακρο για τη νίκη.

Την Κυριακή με την Προοδευτική

Τώρα ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης μία κάτω από την γραμμή υποβιβασμού και την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα υποδεχθεί στο στάδιο της προσφυγικής πόλης την Προοδευτική με στόχο να πάρει ακόμα τρεις πόντους και να ανέβει επάνω από την διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ