Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Νέα πνοή στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Παναγιώτης Γκάζγκας» στο Μετς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ μπορούν, πλέον, να αθλούνται οι κάτοικοι του Μετς.

Ο Δήμος Αθηναίων ολοκλήρωσε το πρώτο “πλέγμα” τεχνικών εργασιών στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας», αναβαθμίζοντας τις υφιστάμενες υποδομές και δίνοντας μια μικρή, αλλά σημαντική «ανάσα» σε μικρούς και μεγάλους που αναζητούν καθημερινά διέξοδο στην άθληση.

 

Το παρκέ του γηπέδου ανακατασκευάστηκε πλήρως, ενώ απέκτησε νέες διαγραμμίσεις ώστε οι αθλούμενοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια το παιχνίδι τους. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτροϋδραυλικές μπασκέτες τύπου FIBA και πραγματοποιήθηκαν έργα βελτίωσης του φωτισμού οροφήςαξιοποιώντας την τεχνολογία LED. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται ο καλύτερος δυνατός φωτισμός στους χώρους του γηπέδου, ενώ επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 

 

 

 

 

«Η άθληση είναι το αντίδοτο στο άγχος και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Με δουλειά και επιμονή βελτιώνουμε σταδιακά τις υποδομές της πόλης, διαμορφώνοντας ποιοτικούς και ασφαλείς χώρους άθλησης που φέρνουν τους Αθηναίους πιο κοντά στον αθλητισμό”, δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί έναν μόνο κρίκο της αλυσίδας των παρεμβάσεων του Δήμου για την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών στις γειτονιές της Αθήνας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για τον αθλητισμό και πολιτισμό η δημοτική αρχή έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά τις εργασίες ανάπλασης σε 46 ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ