Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μια μεγάλη γιορτή ο «5ος Αγώνας Δρόμου» για τη Νέα Ιωνία!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νέα Ιωνία υποδέχτηκε χθες, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, εκατοντάδες δρομείς, μικρούς και μεγάλους, σε έναν αγώνα δρόμου ειδικά αφιερωμένο στους Πρόσφυγες της Μ. Ασίας, που ήρθαν μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και εγκαταστάθηκαν το 1923, στους συνοικισμούς της Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, βρέθηκε στο σημείο εκκίνησης όπου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, αλλά και στον τερματισμό όπου βράβευσε τους διακριθέντες.

Μετά την λήξη του Αγώνα η Δήμαρχος δήλωσε: «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων» ήταν το εξής: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους διοργανωτές του 5ου Αγώνα Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων». Η σημερινή διοργάνωση έχει διττό χαρακτήρα που αναδεικνύει την βαθιά ιστορία μας, αλλά και προάγει τον αθλητικό τρόπο ζωής. Οι διοργανωτές, οι εθελοντές και οι δρομείς απέδειξαν ότι με ομαδική δουλειά και προσήλωση, η Νέα Ιωνία μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα. Με σεβασμό στο παρελθόν μας, με προσαρμογή στις ανάγκες του παρόντος και υπηρετώντας τις επιταγές του μέλλοντος για την πόλη μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ