Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής οι Πανελλήνιοι Αγώνες τοξοβολίας του ΕΠΟΣ Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή 33 Σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα και 233 αθλητών όλων των κατηγοριών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργάνωσε ο ΕΠΟΣ Φυλής, με την ολόπλευρη στήριξη του Δήμου Φυλής.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανοράματος κατά το διήμερο 18 και 19 Μαΐου 2024 και περιλάμβαναν τις εξής κατηγορίες:

Α΄& Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / U21 ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / U18 ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ & BAREBOW ΤΟΞΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / U21 Ν Ε Ω Ν ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ Γ ΥΝΑΙΚΩΝ / U18 ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΥΝΘΕΤΟΥ , BAREBOW, LONGBOW & TRADITIONAL (T1&T2) ΤΟΞΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΥΝΘΕΤΟΥ & BAREBOW ΤΟΞΟΥ.

Στο σχετικό του Δελτίο Τύπου, ο ΕΠΟΣ Φυλής ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος ποικιλοτρόπως υποστήριξε τη διοργάνωση και απένειμε και μετάλλια στους διακριθέντες αθλητές. Το γήπεδο παραχωρήθηκε από το Δήμο Φυλής και συγκεκριμένα από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Μαυροειδή, ενώ στην επιτυχία του συνέβαλε αποτελεσματικά και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Μιχάλης Οικονομάκης. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον προπονητή μας κ.Απόστολο Νάνο ο οποίος με αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης στην επιτυχία του αγώνα, συνέβαλε αποτελεσματικά στην επιτυχία του. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε επίσης την κ. Μ.Ρόκκου για τη βοήθειά της στη Γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα.

Ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς: NATURAL’s, ΚΑΒΑ ΔΡΟΣΙΑ, N.PAPADAKIS ARCHERY, ΕΚΔΟΣΕΙΣ MORFi και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ για την συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους εξαιρετικούς εθελοντές οι οποίοι υποστήριξαν την διοργάνωση, την προετοιμασία της, την έκβασή της και στην αποκατάσταση του χώρου μετά τη λήξη του αγώνα. Με τη βοήθειά τους εξασφαλίστηκε η επιτυχία του αγώνα μας!

Οι αθλητές έφτασαν έγκαιρα στο γήπεδο και τις δύο μέρες και αγωνίστηκαν χωρίς ιδιαίτερες χρονικές αποκλίσεις από το πρόγραμμα.

Ακολουθούν οι διακρίσεις των αθλητών στους οποίους ο Σύλλογός μας συγχαίρει και τους προσφέρει δωρεάν προπόνηση στην πίστα αναρρίχησης και γνωριμία με το άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης το οποίο καλλιεργεί παράλληλα στην αθλητική του εγκατάσταση επί της οδού Ικτίνου και Προμηθέως , πολύ κοντά στην έξοδο 6 της Αττικής οδού.

Τέλος, ιδιαίτερα συγχαρητήρια αναλογούν στην ομάδα τοξοτών του Συλλόγου μας και στους διακριθέντες αθλητές μας: Κουκίν Ραφαήλ Ολυμπιακού τόξου U21 1η θέση χρυσό, Σενγκέργκι Χρήστος Ολυμπιακού τόξου U21 2η θέση Ασημένιο, Ντάκου Βιβή αναπτυξιακό Ολυμπιακού τόξου 2η θέση Ασημένιο, Χρονά Ειρήνη Ολυμπιακού Τόξου κορασίδων 3η θέση Χάλκινο”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ