Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με “τεσσάρα” έκλεισε τη σεζόν η Αλσούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για την Αλσούπολη, που επικράτησε με 4-1 απέναντι στα Ταταύλα.

Τερμάτισε έτσι στην 7η θέση με 32 βαθμούς, ενώ τα Ταταύλα με 19 βαθμούς τερμάτισαν στην 9η θέση και υποβιβάστηκαν.

Ο αγώνας έγινε σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα λόγω της αποχώρησης από την ενεργό δράση του αρχηγού της ομάδας Χρήστου Μούζου ο οποίος τιμήθηκε από την διοίκηση της ομάδας πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ αποθεώθηκε κατά την αντικατάσταση του στο 84′.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21′ όταν ο Σκεντάι έκανε το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, και αφού αρχικά στο 27′ ο Γεντίκης έκανε το 1-1,στη συνέχεια στο 37′ ο Ιακωβίδης έβαλε μπροστά την Αλσούπολη κάνοντας το 2-1. Στο 42′ τα Ταταύλα έμειναν με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μούκας.

Στο 2ο μέρος ανέλαβε δράση ο Παπαδήμας που με δύο γκολ στο 54′ και στο 59′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 80′ με τον Τρούση.

ΑΛΣΟΎΠΟΛΗ: Βιδιαδάκης (70′ Ντάλλας), Βασιλάκος (70′ Σαματάι), Καρυπίδης, Μούζος (84′ Τσούκας), Φειδάκης, Τζωρτζάτος, Τρούσης, Παπαδήμας, Ιακωβίδης (77′ Τσιάμης), Παπαδόπουλος, Γεντίκης.

ΤΑΤΑΎΛΑ: Ράμμος, Αναστασόπουλος, Φλώρος, Μούκας, Γιαννόπουλος, Ιωακειμίδης, Αγερίδης, Νίνε (58′ Ξενάκης), Καλογερόπουλος, Σκεντάι, Πολύδωρας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ