Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με προσοχή ανοίγουν οι πρώτοι αθλητικοί χώροι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανοίγουν σταδιακά τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όπως προβλέπεται στη νέα φάση χαλάρωσης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις υποδείξεις από τα αρμόδια υπουργεία και την ομάδα επιστημόνων που χειρίζονται την κρίση, από Δευτέρα 25 Μαΐου θα ανοίξουν συγκεκριμένοι αθλητικοί χώροι αποκλειστικά και μόνο για την ατομική προπόνηση των αθλητών – μελών σωματείων από 13 ετών και πάνω.

Ειδικότερα, στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής ανοίγουν: το Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη, τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ (Τυφώνας, Μπομποτίνου, Μακεδονίας κτλ) και τα γήπεδα του τένις.

Όσοι αθλούνται θα πρέπει να το κάνουν σε συνεννόηση με τα σωματεία τους τα οποία θα έχουν τη μέριμνα να τηρούνται οι αποστάσεις, τα ωράρια και όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Από την πλευρά του ο Δήμος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, εντατικοποιεί τον καθαρισμό των χώρων και παραμένει σε διαρκή συνεργασία με τα σωματεία για ο,τιδήποτε προκύψει.

Προσοχή: τα δημοτικά γυμναστήρια της λεωφόρου Ηρακλείου, της λεωφόρου Πλαπούτα και της οδού Ν. Καζαντζάκη παραμένουν κλειστά μέχρι τις νεότερες οδηγίες των ειδικών.

Για την βέλτιστη προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των ατομικών προπονήσεων, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και οι άνθρωποι του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου συναντήθηκαν με εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης για να συμφωνηθεί το πλάνο δράσης προκειμένου να προστατευτεί η υγεία των αθλητών.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα αλλά πρέπει να το κάνουμε με ασφάλεια, με μέριμνα για την υγεία μας. Μαζί με τους συλλόγους, με τους οποίους θα είμαστε σε συνεχή επαφή, εξασφαλίζουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για να προστατεύσουμε τους αθλούμενους. Θέλει από όλους μας προσοχή», το μήνυμα του δημάρχου στην σύσκεψη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ