Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν οι Εκδηλώσεις Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου με τους αγώνες πινκγ πονγκ για παιδιά και ενήλικες το Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Μαΐου στο 3ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου και με τους αγώνες ποδοσφαίρου για παιδιά την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Αμαρουσίου Ζεκάκου.

Τόσο ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας, όσο και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη που εκπροσώπησαν τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στις εκδηλώσεις, μετέφεραν τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις όλων των μελών.

 

 

Από τη δική τους πλευρά οι συμμετέχοντες – μέλη των αθλητικών προγραμμάτων, διαπίστωσαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται από έμπειρους δασκάλους και την οργανωτική αρτιότητα κατά τη διάρκεια της χρονιάς από την ΚΕΔΑ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη περίοδο.

 

 

Το παρών έδωσαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Δείτε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών ΕΔΩ

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ