Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με αυτή τη 12αδα η Εθνική κόντρα στη Σερβία στην πρεμιέρα της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς Παπαγιάννη και Παπαπέτρου αλλά με Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις θα αγωνιστεί σήμερα 25 Αυγούστου κόντρα στη Σερβία η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα (25/8) την αντίστοιχη της Σερβίας, στο Βελιγράδι, για τη Β’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους 12 που θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για το μεγάλο ματς.

Όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου για λόγους τακτικής.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Με 12 παίκτες αναχωρεί σε λίγες ώρες (17.55) και αφού προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ανδρών για το Βελιγράδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Ο αγώνας της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με τη Σερβία θα διεξαχθεί αύριο (25/8) στις 21.00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσει ο εντός έδρας με το Βέλγιο, την Κυριακή 28/8 στις 20.00 στο ΟΑΚΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ