Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεταμόρφωση: Παρουσία της Λ. Κεφαλογιάννη οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο βόλεϊ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κλειστό της Μεταμόρφωσης διεξήχθησαν οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο βόλεϊ.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη. Η κα Κεφαλογιάννη έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες τον πρωταθλητή ΑΟ Ιωνικού, τον ΠΑΟΚ, τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και κυρίως στον «οικοδεσπότη» του τριημέρου τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης για την άρτια και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση.

 

 

«Η καλή δουλειά που γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο σε επίπεδο οργάνωσης αντανακλά στην αγωνιστική επιτυχία της ομάδας (σ.σ κατέλαβε τη δεύτερη θέση) που αποτελεί ένα «κόσμημα» για την πόλη. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζουμε τον αθλητισμό. Παραμένουμε δίπλα σε αυτές τις ηλικίες από τις οποίες αύριο θα αναδειχθούν κάποιοι μελλοντικοί πρωταθλητές αλλά πρώτιστα θα αναδειχθούν νέοι άνθρωποι με καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ‘ευ αγωνίζεσθαι’», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης που μαζί με τον Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης, Στυλιανό Σαριδάκη έκαναν τις σχετικές βραβεύσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ