Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή του Α.Γ.Σ. Ανατολή στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Βρισκόμαστε και πάλι στις παραμονές του 39ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στην Κλασική, Αυθεντική, Αρχέγονη διαδρομή, του αφιερωμένου στον Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Μαραθωνίου με:
την αθλήτρια ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ και τους αθλητές ΚΑΡΥΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΗ.

Θα συμμετάσχουν επίσης στο Μαραθώνιο: ΑΣΤΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΖΗΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΚΙΡΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΚΟΥΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΟΥΡΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Στον αγώνα των 10.000 μ. θα συμμετάσχουν: ΓΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει: το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 17.00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 10.000 μ. επί της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη, Στις 18.00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα Universities Night Run OPAP από το ίδιο σημείο.

Και οι δύο αγώνες θα έχουν τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
08.30 τον αγώνα 5.000 μ. STOIXIMAN, (με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Αμαλίας – Μέγαρο Μποδοσάκη),
09.00 εκκίνηση του 39ου Διεθνούς Μαραθωνίου από την ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα.
10.15 αγώνα δρόμου 1.200 μ. παιδιών (εκκίνηση επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας – στο ύψος της Βουλής).

Όλοι οι αγώνες θα έχουν τερματισμό το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μεγάλη ομάδα εθελοντών του Συλλόγου θα είναι παρούσα στο σταθμό υδροδοσίας στο 40ο χλμ, στο Μέγαρο Μουσικής καθώς και στον τερματισμό, εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους δρομείς.

Στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Μαραθωνίου αναμένεται μεγάλος συναγωνισμός μεταξύ των ανδρών και μεταξύ των γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες θα επιδιώξουν την βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων και την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ επί της Κλασικής Διαδρομής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Μαραθώνιο Δρόμο έκλεισαν στις 15.000 ενώ στους υπόλοιπους παράλληλους αγώνες ξεπέρασαν τις 25.000.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται σε όλες και σε όλους να έχουν ένα καλό αγώνα, ένα καλό τερματισμό και επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ