Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη για το Γαλάτσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γαλάτσι νίκησε τυπικά εκτός έδρας (το ματς έγινε στο Γαλάτσι) τον Χαλκηδονικό με 4-1.

Η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα είχε σε μεγάλη μέρα τον Χάρη Χαραλάμπους που πέτυχε χατ τρικ, και έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 4η θέση με Αμιλλα και Ιπποκράτη. Αντίθετα, ο Χαλκηδονικός υπέστη την 7η συνεχόμενη ήττα του και με 3 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση του 2ου Ομιλου, της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών

Στο 31΄ο Χαραλάμπους έκανε το 0-1, με τον Χαλκηδονικό να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 45΄με πέναλτι του Τσιάμη. Ο Χάρης Χαραλάμπους συνέχισε το προσωπικό του ρεσιτάλ και αφού στο 48΄έκανε το 1-2, στη συνέχεια στο 58΄ανέβασε τον δε’ίκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 68΄ο Χρυσανθακόπουλος, με τον τελευταίο στο 84΄ναποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Δεμεσλής, Καγιαννάς (46΄Καβύρης), Μπακάλης (81΄Πυλαρινός), Αυγουστής, Δόγανος, Χαντζάρας, Χόντος (56΄Βλάμης), Δημητρούλης (66΄Γρατσίας), Κουλούρης, Τσιάμης, Λέσι.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Γαϊτανίδης, Γκιώνης, Πολυμέρου (60΄Ραπάι Χ.), Χρυσανθακόπουλος, Χαραλάμπους Π. (72΄Μπαμπότση), Δουδουμόπουλος (72΄Γιαννόπουλος), Κορρές (69΄Κώτσης), Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ., Θεοδωρακάτος (46΄Χαλιβελάκης), Ραπάι Αλ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ