Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Τεντόγλου: Το ιδιαίτερο «δώρο» σε μαθητή με δυσκολίες και το «ευχαριστώ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρωταθλητής «χάρισε» στον νεαρό θαυμαστή του από την Πάτρα ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο τον εμψύχωνε για να πετύχει στις εξετάσεις.

Σε μια ακόμη χειρονομία αγάπης και ανθρωπιάς προέβη ο…πρωταθλητής με την «χρυσή» καρδιά, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr  παραμονές του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου του Ορεγκον αποφάσισε να κάνει ένα…δώρο, σε νεαρό «θαυμαστή» του στην Ελλάδα.

Τι του «χάρισε» και γιατί

Όσο λοιπόν ο Έλληνας πρωταθλητής βρισκόταν στο Τόκιο, πληροφορήθηκε  ότι μαθητής-θαυμαστής του από την Πάτρα με διαφορετικό μαθησιακό προφίλ επρόκειτο να δώσει εξετάσεις για το lower.

Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον Μίλτο Τεντόγλου και μάλιστα η πορεία του Ελληνα πρωταθλητή ήταν το βασικό του θέμα στη διάρκεια της εργασίας του για το lower.
Οταν ενημερώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για το πως έχει η κατάσταση με τον 16χρονο Γιώργο φρόντισε να του στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα, να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
Μόλις ο Γιώργος είδε το μήνυμα, αρχικά σάστισε και στη συνέχεια πέταξε από την χαρά του. Ο ενθουσιασμός του ήταν μεγάλος και πήγε στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση, γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά και αποφασιστικότητα.

Μάλιστα στο εξεταστικό κέντρο ζήτησε από την εξετάστρια του να βγει από την αίθουσα για να της δείξει από το κινητό τηλέφωνο της καθηγήτριας του, Ιωάννας, το προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα που του είχε στείλει ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και δεύτερος Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ορεγκον.

Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ»

Ο πρωταθλητής φρόντισε αυτή του η χειρονομία να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποδεικνύοντας γι ακόμη μια φορά το μεγαλέιο της ψυχής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το περιβάλλον του νεαρού μαθητή είναι ιδιαίτερα συγκινημένο με την καθγήτρια του Γιώργου, Ιωάννα, να σπεύδει να στείλει ένα άκρως συγκινητικό προσωπικό γράμμα στον Ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο τον ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο για την ευγενική του χειρονομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ