Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μήνυμα αλληλοστήριξης μεταξύ των μαθητών στο τουρνουά μπάσκετ των Λυκείων Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νικητές όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ των τεσσάρων δημόσιων Λυκείων της πόλης που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές να ενισχύσουν τις επικείμενες πενθήμερες σχολικές εκδρομές.

Νικητές ήταν όλοι γιατί, από τη μία έπαιξαν και χάρηκαν τη σειρά αγώνων μπάσκετ που δόθηκαν στο δημοτικό Κλειστό «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη». Από την άλλη, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα άκρως σεβαστό ποσό από τους λαχνούς που προαιρετικά διατέθηκαν αντί εισιτηρίου εισόδου για να μην στερηθεί κανένα παιδί την σχολική εκδρομή ορόσημο της Τρίτης Λυκείου.

 

 

Όσοι αγόρασαν λαχνούς – οι οποίοι συνεχίζουν να διατίθενται – θα συμμετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας για να μοιραστούν τα δώρα που εξασφάλισε από χορηγίες η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

«Παράλληλα, βλέποντας τα χαμόγελα των παιδιών μας, σκοπεύουμε να παγιώσουμε το συγκεκριμένο τουρνουά με την έναρξη της κάθε σχολικής χρονιάς, ενώ προγραμματίζουμε να επεκτείνουμε αυτές τις διοργανώσεις και σε άλλα αθλήματα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά της πόλης είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Στόχος να αυξάνουμε συνεχώς όσα τους προσφέρουμε, όσα κάνει ο Δήμος για αυτά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δράσεις που τους δίνουν χαρά, που αποφορτίζουν την απαιτητική τους καθημερινότητα», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου, δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ