Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Λαμπρή γιορτή της Γυμναστικής στη Μεταμόρφωση (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο STARGYMFESTIVAL-CONTEST στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης στην οδό Κορίνθου και Χείρωνος σε συνεργασία του Φιλογυμναστικού Ομίλου «ΚΟΤΙΝΟΣ» και του Δήμου Μεταμόρφωσης.    Στο τριήμερο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους συμμετείχαν περίπου 1600 αθλητές από το  λεκανοπέδιο και από την πόλη του Αγρινίου και χιλιάδες θεατών.

Ο Φ.Ο.Μ. «ΚΟΤΙΝΟΣ» ευχαριστεί σύσσωμο τον Δήμο Μεταμόρφωσης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ηλιόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος-Καθαριότητας κ. Κώστα Κολοβό, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δήμητρα Τσεβά, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κ. Βασιλική Μπαλλαρή και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Αθανασία Ακριώτη. Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς υπήρξε συνεργασία του Φ.Ο.Μ. ΚΟΤΙΝΟΣ και της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ για συλλογή ειδών απαραίτητων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και γνωστοποίηση-στήριξη του έργου της Κοινωφελούς.

…Από τα τμήματα του Φ.Ο.Μ. «ΚΟΤΙΝΟΣ» ΧΡΥΣΟ μετάλλιο κατέκτησαν δύο τμήματα, των Ακαδημιών και Αγωνιστικής, ενώ  ασημένιο κατέκτησε το τμήμα της Προαγωνιστικής. ( Η Επίλεκτη Ομάδα κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο στο COSMOGYMCONTEST στο Περιστέρι 21 Ιουνίου.  Πρώτη Χρυσή Ομάδα στο GALA του STARGYMCONTEST  αναδείχθηκε ο Γ.Ο.Π.Φ η ΑΡΜΟΝΙΑ (Παλαιού Φαλήρου) και μετά είχαμε βραβεία: καλύτερης ενδυμασίας ο Δ.Α.Ο. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, πολυπληθέστερης ομάδας, η Ομάδα Δημιουργικού Χορού «Εκτός Έδρας» Νέου Ηρακλείου, ενώ, το βραβείο χορηγών πήρε ο Γ. Σ. ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ, βραβείο Δήμου Μεταμόρφωσης η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ και το βραβείο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ο Δ.Α.Ο. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.
Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση η κ. Λίλα Κασάπογλου, πρωταθλήτρια τραμπολίνο πριν λίγες μέρες στο Μπακού στην πρώτη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ.  Επίσης τίμησαν την διοργάνωση και την πόλη τρεις ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ της Ρυθμικής οι κ.κ. Εύα Χριστοδούλου, Κλέλια Πανταζή και Ειρήνη Αϊνδιλή τις οποίες και ευχαριστούν πολύ οι διοργανωτές για την χαρά που έδωσαν στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και το κύρος που έδωσαν στο STARGYMFESTIVAL-CONTEST…
Η προετοιμασία του STARGYMFESTIVAL-CONTEST για το 2016 ξεκίνησε, σας θέλουμε όλους μαζί μας.
τονίζει ο Πρόεδρος του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ», κ. Γιώργος Τασίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ