Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Τελικός στην… Κύπρο μία ημέρα πριν τις εκλογές 2023!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, θα γίνει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Κύπρο, το Σάββατο 20 Μαΐου.

Από το πρωί της Παρασκευής είχε αρχίσει να κυκλοφορεί το σενάριο τελικού στην Κύπρο, ενόψει της Εκτελεστικής Επιτροπής που συνεδρίαζε για το θέμα και λίγη ώρα αργότερα, επιβεβαιώθηκε.

Η πρόταση που κατατέθηκε ψηφίστηκε ομόφωνα και έτσι το μεγάλο ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και ενός εκ των ΑΕΚ ή Ολυμπιακού, θα γίνει στις 20 Μαΐου στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-5 στη Λαμία της τοπικής ομάδας και εξασφάλισε την παρουσία του σε ακόμα έναν τελικό τα τελευταία χρόνια.

Στο άλλο ζευγάρι, η ΑΕΚ ήταν επιβλητική απέναντι στον Ολυμπιακό (3-0) και έχει γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση της στο παιχνίδι τίτλου της Κύπρου.

Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για την Μ. Τετάρτη στο Φάληρο και την Μ. Πέμπτη στην Τούμπα.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Μαΐου και έτσι 6 μέρες αργότερα θα ολοκληρωθεί και η σεζόν, με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην… Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ