Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Κυριακίδεια 2020»: Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού ενημερώνει τους Δημότες, ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού «Κυριακίδεια 2020», με έναρξη το Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης «Στ.Κυριακίδης»

Προς διευκόλυνση της διεξαγωγής του αγώνα, οι περιφερειακοί δρόμοι του Δημοτικού Σταδίου και πιο συγκεκριμένα οι οδοί Κεχαγιά, Γράμμου Βίτσι και Καλλιγά θα παραμείνουν κλειστοί.

Αναλυτικά:

– Για τη διαδρομή 1.000μ (ώρα έναρξης 10:00πμ) η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα εφαρμοστεί στην οδό Κεχαγιά, αριστερά στην οδό Εϋνάρδου, αριστερά στην οδό Κεχαγιά, αριστερά στην οδό Ελ.Βενιζέλου και δεξιά στην οδό Κεχαγιά έως το Δημοτικό Στάδιο, όπου βρίσκεται και ο τερματισμός.

– Για τη διαδρομή 10.000μ (ώρα έναρξης 10:45πμ), η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα εφαρμοστεί στην οδό Κεχαγιά, δεξιά στην οδό Εϋνάρδου, πλατεία Δροσοπούλου και κατευθείαν δεξία στην οδό Βίτσι, αριστερά στην οδό Μάλεμε, δεξιά στην οδό Καραόλη Δημητρίου, δεξιά στην οδό Λουκή Ακρίτα, δεξιά στην οδό Ευριπίδου, αριστερά στην οδό Παπαφλέσσα, δεξιά στην οδό Ελλ. Στρατού, δεξιά στην οδό Κύπρου, αμέσως αριστερά στην οδό Βεργίνας και αριστερά στην οδό Καλλιγά, όπου βρίσκεται και ο τερματισμός.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.filothei.org

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ